0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

In ce conditii pot returna produsele?

Politica de returnare

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de S.C. Helga Toys Invest  S.R.L. Poti trimite e-mail [email protected], de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Conditii generale de returnare:

Ai primit produsul defect sau deteriorat ori coletul este incomplet, lipseste un produs sau accesorii? Anunta-ne in scris prin e-mail sau completand Formular-de-retur  in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului. Orice sesizare referitoare la produs defect/deteriorat/lipsa sau cu piese lipsa, nu va fi luata in considerare dupa scurgerea celor 48 de ore de la receptionarea coletului. E-mailul il puteti trimite si in zilele nelucratoare, contravaloarea transportului este suportata integral de catre S.C.Helga Toys Invest  S.R.L.

Atentie!

Produsele receptionate cu deteriorare la transport/vicii de fabricatie/accesorii lipsa se inlocuiesc sau va vom expedia piesele lipsa, dupa caz. Nu se accepta returul cu rambursarea valorii pentru astfel de situatii! Daca dvs doriti sa renuntati la contract va trebui sa suportati costul transportului de retur.

Pentru situatia in care sesizarea nu s-a transmis in timpul precizat mai sus, vom analiza situatia in functie de caz si va vom transmite variante de solutionare.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

Recomandam returnarea produselor in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), aceasta nefiind o obligativitate – Legea 249/2015.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de S.C. Helga Toys Invest  S.R.L.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Dupa perioada de 14 zile calendaristice, conform legii produsele nu mai pot fi returnate.

Procedura de returnare:

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Completati formularul de retur Formular-de-retur sau trimiteti catre noi un email la adresa [email protected] prin care solicitati retragerea din contract.
2. Trimite produsul si toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii la adresa primita prin email sau telefonic de la
S.C. Helga Toys Invest S.R.L. precizand pe AWB “Returnare produs S.C. Helga Toys Invest S.R.L. “. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Va rugam sa nu scrieti pe ambalaj adresa de livrare ci doar pe AWB.

Expediati produsele la adresa fizica primita prin email, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
4. Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de catre client. Nu se accepta retur cu pata ramburs, contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 14 zile calendaristice in contul bancar mentionat in Formularul de retur.

Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor.

Formularul de returnare este un model si nu este obligatoriu.

Atentie! Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul predarii coletului cu produsele returnate. Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat catre centrul logistic. Nu acceptam retururile prin Posta Romana.

Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0720622983 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa [email protected]

 

Telefon 0720622983 

email: [email protected]