0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

Jocul este un impuls irezistibil, prin care copilul îşi modelează propria-i statuie.

Ne plac jucariile de rol, educative prin joaca si ne mai plac plimbarile in aer liber cu diferite echipamente sportive.

Cu o gama diversificata de  modele de jucarii, Helga Toys, continua sa surprinda, de fiecare data reusim sa comercializam  produse noi si accesibile care sa stimuleze creativitatea celor mici.

Jucariile vandute de Helga Toys, sunt educative si sigure iar clientii nostri ne cunosc deja pentru consecventa cu care cultivam obiceiurile sanatoase de joaca ale copiilor. Preocuparea noastra principala este de a asigura produse de calitate care sa ofere garantia rezistentei in timp a jucariilor.

Produsele oferite de furnizorii nostri sunt asamblate si finisate in conformitate cu standardele internationale de calitate.

Obiectivul nostru este să construim o relație de durată , de fapt, fericirea ta este pasiunea noastră. Strategia noastră este să îmbunătățim calitatea vieții prin încurajarea jocului si utilului în mod regulat.

Suntem mulțumiți doar atunci când și tu ești mulțumit.

Nu doar că ne pasă de fericirea clienților noștri, dar ne pasă și de impactul pe care îl avem asupra celorlalți. Ne tratăm clienții, și societatea cu maximă seriozitate.

Suntem mereu alaturi de clientii nostri, in retelele de socializare  si acum si pe http://www.helgatoys.ro. Vino in lumea Helga Toys, esti la un click distanta de jucaria ta preferata!